Diensten voor bedrijven, instellingen en particulieren

ESS – Eerste Schoonmaakbedrijf Soest verricht al bijna 90 jaar naar tevredenheid van onze klanten schoonmaakdiensten bij bedrijven, instellingen en particulieren in Soest en omgeving*. Op deze pagina treft u een overzicht van de schoonmaakdiensten die wij verrichten. Wilt u een offerte, heeft u specifieke wensen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

*Onderaan deze pagina treft u een overzicht van ons werkgebied

  • Betrokken en ervaren medewerkers

  • Hoge klanttevredenheid

  • Duurzaamheid staat voorop

  • Vakkundig advies en snelle service

  • Eerlijke prijsstelling

  • Lokaal schoonmaakbedrijf

Schoonmaakonderhoud

Dagelijks of periodiek. Wij nemen het schoonmaakonderhoud van uw pand graag voor u uit handen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een kantoorpand, bedrijfshal, winkel, galerij, sporthal, trappenhuis of woonhuis. Op deze manier heeft u altijd een schone en representatieve locatie voor uw klanten, medewerkers of huurders. Samen met u kijken wij welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, hoe vaak, wat voor u als klant de beste werkwijze is en op welk moment (zoals vroeg in de ochtend, overdag tijdens kantooruren of na werktijd).

schoonmaakonderhoud in Soest en omgeving

Glasbewassing

Op zoek naar een glazenwasser? Ook dan bent u bij ESS - Eerste Soester Schoonmaakbedrijf aan het goede adres. Wij zorgen voor al het raamwerk, binnen en buiten. Tevens is het mogelijk om het houtwerk of gevelbekleding van uw pand of huis te laten reinigen.

Glazenwasser in Soest en omgeving

Schoorsteenveger

Voorkom een schoorsteenbrand en stook veilig. Het hele jaar door zijn wij actief als schoorsteenveger en vegen wij het rookkanaal van uw openhaard, houtkachel, inzethaard of gaskachel. Daarnaast verwijderen wij vogelnesten en kunnen wij schoorsteenkappen plaatsen om te voorkomen dat vogels zich nestelen in uw schoorsteen. Klik hier voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Schoorsteenvegen in Soest en omgeving

Reinigen zonnepanelen

Het reinigen van uw zonnepanelen is belangrijk. Stof en vuil (atmosferische vervuiling) hechten zich op de panelen waardoor jaarlijks onderhoud noodzakelijk is om zo het beste rendement te blijven halen. 

Zonnepanelen reinigen in Soest en omgeving

Sanitair: dagelijks, periodiek of dieptereiniging

Hygiënisch schoon en fris sanitair, wij zorgen ervoor. Naast het schoonmaken kunnen wij ook zorgen voor het aanvullen van toiletpapier, (papieren) handdoekjes, zeep en luchtverfrissers. Desgewenst kunnen wij ook systemen zoals toiletrolhouders, zeepdispensers, afvalbakken en luchtverfrissers leveren. Soms is dieptereiniging van het sanitair noodzakelijk waarbij wij de moeilijk bereikbare plaatsen extra reinigen, ontkalken, desinfecteren en indien nodig technisch onderhouden. Heeft u last van verstopping of stankoverlast? Ook dan kan dieptereiniging van het sanitair helpen. Wij reinigen wastafels, toiletten, urinoirs, douchecellen en baden op een professionele wijze.

Sanitair reinigen schoonmaakonderhoud

Hogedrukreinigen van terras of bestrating

Regen, wind, vuil en hoge temperaturen zorgen voor aanslag op uw terras of bestrating. Reinigen is niet alleen noodzakelijk voor de levensduur, maar een schone bestrating voor uw kantoorpand zorgt ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Een schoon en mooi terras bij uw woning zorgt er voor dat u onbezorgd kunt genieten van uw terras. Wij hebben kennis van de juiste schoonmaaksystemen en middelen en reinigen uw terras of bestrating op de juiste wijze.

Hogedrukreiniging in Soest en omgeving

Vloeronderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor al uw vloeronderhoud. Of het nu gaat om reiniging van vloerbedekking en vloerkleden of het machinaal schrobben van harde vloeroppervlakken (zoals PVC, Beton, Gietvloeren en tegelvloeren). Daarnaast reinigen en conserveren wij ook harde vloeroppervlakken, zoals Marmoleum, Artoleum en Linoleum. Graag brengen wij van te voren een advies uit over wat het beste onderhoud en de beste reiniging voor uw vloer is. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat en duurzaamheid van uw vloer.

Reinigen en onderhoud van uw vloeren

Opleveringsschoonmaak en ontruimingen

U kunt bij ESS - Eerste Soester Schoonmaakbedrijf ook terecht voor eenmalige schoonmaakactiviteiten, zoals bij oplevering van een nieuwbouwpand of na een verbouwing van uw kantoorpand of woonhuis. Ook verrichten wij schoonmaakwerkzaamheden bij verhuizing of voordat nieuwe huurders de ruimte betrekken. Wij maken alles stofvrij, wassen de ramen, behandelen de vloer, verwijderen cementsluier en verrichten alle andere schoonmaakwerkzaamheden die nodig zijn om uw pand of woonhuis schoon op te leveren. Moet uw kantoorpand, woonhuis of bedrijfshal ontruimd worden? Wij zorgen ervoor dat alles leeg en schoon wordt opgeleverd. 

Eenmalige schoonmaakactiviteiten in Soest en omgeving

Gevelreiniging

Een schone gevel zorgt niet alleen voor een nette aanblik van de buitenkant van uw kantoorpand of woonhuis, maar verlengt ook de levensduur van het gebouw. Afhankelijk van het soort materiaal kunnen wij diverse technieken toepassen voor een optimaal resultaat. 

Reiniging van uw gevel in Soest en omgeving
Wij zijn er voor u!

Door te kiezen voor ESS kiest u voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf. Met ervaren medewerkers.

Elke klant is voor ons uniek, want elke klant heeft zijn eigen wensen en uitgangspunten. U krijgt dan ook van ons de persoonlijke aandacht die nodig is. Samen met u kijken wij wat de beste oplossing is voor uw kantoorpand, bedrijfshal, instelling of woonhuis. Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en maken een offerte op maat. 

Schoonmaakonderhoud voor bedrijven, instelingen en particulieren in Soest en omgeving
Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf, instelling of woonhuis?

Wij verrichten al onze werkzaamheden in de volgende plaatsen

Amersfoort | Baarn | Bilthoven | Bunschoten - Spakenburg | Bussum | Bosch en Duin | De Bilt | Den Dolder | Hilversum | Huis ter Heide | Huizen | Eemnes | Lage Vuursche | Laren | Leusden | Loosdrecht | Naarden | Soest | Soesterberg